У депутата Одеської міськради забрали на потреби ЗСУ понад 2,5 млн грн

Депутат ОПЗЖ працював на окупантів
У депутата Одеської міськради забрали на потреби ЗСУ понад 2,5 млн грн
Хабар, гроші, долари Фото: прокуратура
7 Липня 2022, 16:56
читать на русском

В управління АРМА передано понад 2,5 млн грн, вилучених у депутата Одеської міськради від політичної партії "Опозиційна платформа за життя".

Як повідомляє прокуратура, депутати Одеської міської ради від наразі забороненої політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" "проводять на території м. Одеси та Одеської області заходи, спрямовані на залучення громадян для ведення проросійської агітації", виправдовування та визнання правомірною військової агресії проти України, а також подальшого можливого проголошення так званої "одеської народної республіки".

У ході слідства проведено обшук за місцем фактичного проживання одного із фігурантів провадження, у ході якого вилучено грошові кошти на загальну суму понад 2,5 млн грн. Вказані кошти арештовано та передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами ДЗНД СБ України, триває.

Нагадаємо, від часу війни з України виїхало близько десяти депутатів від забороненої парламентської фракції "Опозиційна платформа – За життя".

1