У Держдумі хочуть приєднати Донецьку, Луганську та Херсонську області до росії вже у липні

Для цього росіяни хочуть провести так звані "референдуми" у всіх окупованих регіонах одночасно
У Держдумі хочуть приєднати Донецьку, Луганську та Херсонську області до росії вже у липні
Херсон – це Україна https://t.me/Pravda_Gerashchenko
1 Червня 2022, 15:56
читать на русском

У Держдумі планують приєднати Донецьку, Луганську та Херсонську області до росії вже у липні.

Про це заявив голова міжнародного комітету Держдуми Леонід Слуцький, пише пропагандистське видання "РИА Новости".

За його словами, так званий "референдум" про входження "ДНР", "ЛНР" та Херсонської області міг би пройти одночасно. Йдеться про липень місяць.

Своєю чергою так званий сенатор Ради Федерації від окупованого Криму Сергій Цеков заявив, що референдуми про приєднання до росії окупованого Донбасу, Херсонської та Запорізької областей можуть відбутися до кінця року.

Абсолютно погоджуюся, що ці регіони мають бути з росією. Думаю, все може статися у значно більших (ніж Донбас, Херсонська та Запорізька області, - ред.) розмірах. Я думаю, що всі території, які контролює росія, мають дуже великі шанси возз'єднатися з РФ. Це російські території, - сказав він.

За словами Цекова, "референдуми" щодо приєднання до РФ окупованих територій можуть провести дуже швидко, протягом року. Він вважає, що Херсон, Запоріжжя та Донбас самі зможуть забезпечити своє відновлення, оскільки "це регіони бюджетоутворюючі, регіони-донори", з яких нібито "все висмоктувала Західна Україна".

Зауважимо, що Сергій Цеков - колаборант, колишній український, а тепер російський політик, сенатор. Перший член Ради Федерації РФ від окупаційної влади Криму з 24 вересня 2014 року.

Нагадаємо, що окупаційна влада Херсонської військово-цивільної адміністрації заявила, що збирається "приєднувати" Херсонську область до росії наступного року і для цього імовірно треба буде все ж таки провести "референдум".

Читайте також