У "Дії" повідомлятимуть про Пункти незламності: що відомо про новий сервіс

Проєкт планують запустити до початку опалювального сезону
Важливо
У "Дії" повідомлятимуть про Пункти незламності: що відомо про новий сервіс
22 Вересня 2023, 08:17
читать на русском

У застосунку "Дія" з'явиться сервіс з важливою інформацією про "Пункти незламності" напередодні опалювального сезону. Це має бути зручний сервіс з інформацією не тільки про адресу пункту, а й про наявність необхідного обладнання в ньому.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Шмигаль нагадав, що після початку повітряних атак РФ на енергетику минулої осені, в Україні розгорнули мережа "Пунктів незламності". У них завжди є світло, тепло та зв’язок.

"Минулої осені, після початку повітряних атак Росії на нашу енергетику, з ініціативи президента України була розгорнута мережа пунктів незламності - місць, де завжди є світло, тепло та зв’язок. Після закінчення опалювального сезону наш уряд продовжував удосконалювати мережу. Тож на виконання завдання глави держави доручив міністерствам цифрувати дані про Пункти незламності в Дії", - написав прем'єр.

Шмигаль підкреслив, що це має бути зручний сервіс, де є всі важливі дані про кожен пункт, його розташування та наявність необхідного обладнання.

За словами прем’єр-міністра, проєкт планують запустити до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, "Пункти незламності" в Україні почали відкривати минулого року через постійні масовані атаки російських окупантів, внаслідок чого українці залишалися без світла, а інколи й тепла.

У "Пунктах незламності" мешканці могли зігрітися, скористатися електроенергією, зарядити телефони, отримати доступ до інтернету і не тільки.

Нагадаємо, дізнатися адресу "Пунктів незламності" у вашому населеному пункті можна через застосунок Telegram. Для цього необхідно скористатися ботом-помічником.

Читайте також