У Дніпрі кисневозалежний пацієнт з коронавірусом втік із лікарні

Чоловік тумбочкою розбив вікно на першому поверсі та втік з відділення
У Дніпрі кисневозалежний пацієнт з коронавірусом втік із лікарні
Швидка медична допомога, лікарі у захисних костюмах, коронавірус (фото: УНІАН)
12 Травня 2021, 09:16
читать на русском

У Дніпрі кисневозалежний пацієнт з коронавірусом втік із відділення лікарні Мечникова та переховувався в кущах на території лікарні.

Як повідомляє "Інформатор", вночі 41-річний пацієнт скинув кисневу маску, тумбочкою розбив вікно на першому поверсі та втік з відділення.

Жителя Дніпра співробітники лікарні та поліцейські знайшли через годину, він ховався в кущах, - розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Коли чоловік вистрибував із вікна, то отримав порізи голови та руки. Його вмовили повернутися до лікарні і він продовжив лікуватися.

Люди дуже важко переносять цю хворобу. Ми бачимо, що в ковідному відділенні дуже багато страждань, нервових збуджень. Ось такі психози проходять при лікуванні ковідних пацієнтів. На жаль, коронавірусна інфекція "підпалює" мозок, - каже Риженко.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік викликав "швидку допомогу" і побив медиків, які приїхали на виклик.

18 грудня у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п'яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки й затримали хулігана до приїзду поліції. Поліціянти забрали горе-гастролера до відділку, мотиви нападу на медиків з`ясовуються.

Читайте також