У Дніпропетровській області прострілили голови чотирьом спортсменам

Усі четверо перебувають в реанімації у надважкому стані
У Дніпропетровській області прострілили голови чотирьом спортсменам
Стрілянина у Першотравенську (Фото: Інформатор)
10 Листопада 2020, 17:39
читать на русском

Поліція повідомила про підозру та оголосила у розшук осіб, причетних до стрілянини у Першотравенську Дніпропетровської області.

Про це повідомили у Павлоградському відділі Нацполіції України.

Подія сталася в ніч з 6 на 7 листопада біля одного із розважальних закладів м. Першотравенська. Під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла бійка через неприязні відносини, яка переросла у стрілянину.

В результаті четверо потерпілих, які виявилися молодими спортсменами, отримали вогнепальні поранення. Їх госпіталізували до лікарні, де вони досі перебувають у надважкому стані.

У соцмережах виклали відео, на якому тренер потерпілих Валерій Вигонський розповідає про їхній стан.

У них стан вкрай важкий. Вони перебувають у комі, у реанімації. У одного куля пробила лобову частину, прошила голову і пройшла до потилиці. У Дена роздроблена нога, куля пошкодила шию і частину обличчя, у Костяна пробито легеню, кулі застрягли в обличчі і тулубі. Стан вкрай важкий. У Влада зламані ребра і зачеплені легені. Всі пацани потребують допомоги, - повідомив тренер.

Зловмисники з місця злочину втекли. Нині їх особи встановлені, злочинців оголосили в розшук. Їм заочно повідомлено про підозру за статею "Хуліганство". Також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статею про замах на вбивство.

Також вирішується питання про оголошення їм про підозру у замаху на вбивство.

Читайте також

Нагадаємо, 7 листопада у Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик. Нападника затримали.

Президент України Володимир Зеленський (досьє) відреагував на трагічні події, які відбулися 7 листопада у Кривому Розі. У своєму Telegram-каналі він охарактеризував цю трагедію як "прояв абсолютного тероризму".