У Дніпропетровській області у будинку згоріли мати з сином

Тіла знайшли рятувальники
У Дніпропетровській області у будинку згоріли мати з сином
Рятувальники (фото: dsns.gov.ua)

У Дніпропетровській області сталася пожежа у житловому будинку. На місці знайшли тіла 90-річної жінки та 66-річного чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Дніпропетровській області.

Як відомо, 30 січня о 8:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому секторі на вулиці Центральна село Новопавлівка Межівського району.

По прибуттю особового складу до місця виклику встановлено, що горіння відбувається всередині приватного житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла двох осіб: жінки, 1931 року народження та її сина, 1955 року народження, — йдеться в повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що вогонь пошкодив домашнє майно в одноповерховому житловому будинку на площі 5 кв. метри. Пожежу загасили за 15 хвилин.

Нагадаємо, 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Зокрема загинули 6 чоловіків і 9 жінок. Найстаршому загиблому був 91 рік, а наймолодшій – 71 рік. 25 січня в лікарні помер ще один чоловік, який постраждав під час пожежі.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".

1