Трагедія у Харкові: кількість жертв зросла

В результаті загинуло уже 16 людей під час пожежі
Важливо
Трагедія у Харкові: кількість жертв зросла
Пожежа у Харкові (фото: facebook.com/VenediktovaIryna)
25 Січня 2021, 09:25
читать на русском

Внаслідок пожежі в харківському будинку для літніх людей жертв побільшало - в лікарні помер чоловік, евакуйований з будівлі.

Про це повідомили в ДСНС Харківської області виданню "Сегодня".

Внаслідок пожежі всього загинули 16 людей. В лікарні від стресу помер чоловік, евакуйований з будівлі, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, що 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Зокрема загинули 6 чоловіків і 9 жінок. Найстаршому загиблому був 91 рік, а наймолодшій – 71 рік.

За словами голови Національної поліції України Ігоря Клименка, однією із версій виникнення масштабної пожежі стало необережне поводження з електронагрівальними приладами. Іншою причиною може бути несправність газового обладнання, оскільки задимлення почалось як раз біля газового лічильника.

Суд обрав запобіжний захід орендарю згорілого в Харкові будинку для літніх людей "Золотий час" В’ячеславу Кравченку. Його взяли  під варту на 60 діб без права внесення застави.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".

1