У "ДНР" на Новий рік пообіцяли затримувати людей з українськими паспортами

На період свят у "ДНР" скасовують комендантську годину
У "ДНР" на Новий рік пообіцяли затримувати людей з українськими паспортами
Паспорт Фото: ЦНАП kyivcnap.gov.ua
22 Грудня 2020, 12:54
читать на русском

У так званому "МВС ДНР" заявили, що після скасування комендантської години під час новорічних свят затримуватимуть людей з українськими паспортами.

Про це пише видання "Новости Донбасса".

Майбутні затримання людей з українськими паспортами окупанти пояснюють неможливістю перевірити "легітимність" документів.

За підозри причетності власників українських паспортів до "незаконної діяльності", людей будуть затримувати та доставляти до відділку "поліції" для встановлення особи і зняття відбитків пальців, - повідомили у "МВС ДНР".

Читайте також

Нагадаємо, бойовики також продовжують блокувати п'ять КПВВ на лінії розмежування. З української сторони функціонують усі пункти пропуску громадян.

В ООС повідомили, що окупанти щоденно пропускають людей лише на КПВВ "Станиця Луганська". В КПВВ "Новотроїцьке" пропуск відновлюється двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли бойовики розблоковують рух дорожнім коридором.

Як відомо з 8.00 10 листопада, відповідно до рішення командувача Об’єднаних сил, в усіх КПВВ у районі проведення операції Об’єднаних сил, відновили пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування. Перебувати у КПВВ можна з одягненою захисною маскою (респіратором) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки. Під час перевірки громадян, які рухаються з тимчасово окупованої території України, проводиться температурний скринінг.

1