У Донецькій області підірвався трактор John Deere під час робіт на полі

У водія діагностували мінно-вибухову травму голови
У Донецькій області підірвався трактор John Deere під час робіт на полі
Трактор, що підірвався на вибуховому пристрої (фото: don.gp.gov.ua)
23 Грудня 2020, 04:07
читать на русском

У Ясинуватському районі Донецької області під час сільськогосподарських робіт на невстановленому вибуховому пристрої підірвався трактор. Водій отримав поранення.

Про це повідомив відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що внаслідок застосування окупантами невстановленого вибухового пристрою, 20 грудня близько 18:50 на полі поблизу с. Кам'янка Ясинуватського району підірвався трактор John Deere і був поранений 41-річний водій.

Чоловіка з мінно-вибуховими травмами голови госпіталізували.

Наразі встановлюються обставини вказаної події та особи, причетної до вчинення злочину.

Читайте також

Нагадаємо,  у Львові на вулиці Ковалевської стався вибух в триповерховому житловому будинку, в результаті якого постраждали двоє людей. Вибухом зруйновано стіну на третьому поверсі та пошкоджено перекриття над квартирою.

11 грудня у Дніпрі стався вибух газу, унаслідок чого постраждав чоловік. Його знайшли рятувальники під завалами. Близько 10:00 місцеві мешканці Дніпра повідомили до Служби порятунку про вибух природного газу в одноповерховому приватному житловому будинку по вулиці Єнісейська Індустріального району міста.

17 грудня у Львові підпалили автомобіль детективу Національного антикорупційного бюро. У службі не виключають, що це може бути пов’язано з професійною діяльністю співробітника.

1