У Львові підпалили автомобіль детективу НАБУ

Автомобіль повністю пошкоджений
У Львові підпалили автомобіль детективу НАБУ
Підпал авто (фото: НАБУ)
17 Грудня 2020, 18:30
читать на русском
У Львові підпалили автомобіль детективу Національного антикорупційного бюро.

Про це повідомили у пресслужбі НАБУ у Telegram.

Приватний автомобіль ("Шкода Октавіа" 2012 р.в.) суттєво пошкоджено. Не виключаємо, що це може бути пов’язано з професійною діяльністю нашого співробітника, - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі Національної поліції внесли відомості до ЄРДР (ч. 2 ст. 347 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу, працівника органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом, або такі, що спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки. Карається позбавленням волі на строк від 6 до 15 років).

Читайте також

НАБУ розраховує на оперативне та результативне розслідування злочину.

Нагадаємо, що 22 жовтня у місті Лозова Харківської області підпалили авто кандидата від "Європейська Солідарність" та секретаря міської ради Сергія Коби. На щастя, жодна людина не постраждала, проте транспортний засіб суттєво пошкоджений вогнем. За фактом підпалу відкрито кримінальне провадження.

А у середу, 21 жовтня, в Одеській області здійснили замах на кандидата в депутати Одеської облради від "Батьківщини" Андрія Бабенка.

1