У Харківській області підпалили авто кандидата в депутати - нардепка

Раніше він вже отримував погрози на свою адресу
У Харківській області підпалили авто кандидата в депутати - нардепка
Підпал автомобіля кандидата в депутати (фото: Європейська солідарність / Facebook)
22 Жовтня 2020, 11:50
читать на русском

У місті Лозова Харківської області підпалили авто кандидата від "Європейська Солідарність" та секретаря міської ради Сергія Коби.

Про це повідомила народна депутатка від "ЄС" Ірина Фріз у Facebook.

На щастя, жодна людина не постраждала, проте транспортний засіб суттєво пошкоджений вогнем. За фактом підпалу вже відкрито кримінальне провадження, - написала вона.

Обласна організація партії розцінює це як "навмисний підпал, пов’язаний з політичною діяльністю" однопартійця, який є кандидатом до облради.

Відомо, що він отримував погрози на свою адресу. З наближенням виборів політичні опоненти починають вдаватися до найбрудніших методів політичної боротьби. Це вже не перші спроби залякати наших партійців, однак як і попередні, вони лишаться безрезультатними для злодіїв та замовників, - йдеться у заяві осередку.

Читайте також

Нагадаємо, що у середу, 21 жовтня, в Одеській області здійснили замах на кандидата в депутати Одеської облради від "Батьківщини" Андрія Бабенка.

В результаті вибуху, який прогримів в районі автозаправки біля села Курган Біляївського району, було пошкоджено автомобіль кандидата. Сам Бабенко зараз перебуває в клініці - у нього поранення голови.