У ДСНС попередили про ускладнення погодних умов в Україні

У 13 областях спостерігається невеликий сніг
У ДСНС попередили про ускладнення погодних умов в Україні
Сніг, погодні умови Фото: @gharnaoulotfi
9 Лютого 2021, 08:24
читать на русском

У більшості областях України спостерігається невеликий сніг, подекуди - мокрий сніг з дощем та невеликий дощ. У ДСНС попередили про ускладнення погодних умов.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що станом на 07.00 у Черкаській, Львівській, Рівненській, Вінницькій, Київській, Хмельницькій, Сумській, Івано-Франківській, Тернопільській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях та м. Київ спостерігається місцями невеликий сніг; у Закарпатській та Херсонській областях – невеликий дощ, у Полтавській області - мокрий сніг з дощем.

Читайте також

На території Вінницької області з метою попередження транспортних заторів вводились обмеження руху великовагових транспортних засобів та автобусів на ділянках доріг М-21 Виступовичі - Могилів-Подільський та Р-36 Немирів - Могилів-Подільський. О 5:00 9 лютого обмеження зняли.

Підрозділи ДСНС відбуксирували 279 транспортних засобів (з них 13 карет ШМД та 10 автобусів) та надали допомогу 500 людям.

Всього до боротьби з наслідками негоди залучили близько 2 тис. 375 осіб та 1 тис. 790 од. техніки, зокрема від Укравтодору 1 тис. 939 осіб та 1 тис. 667 од. техніки, від ДСНС 435 осіб та 120 од. техніки.

Зазначимо, у ДСНС звернулися до власників транспортних засобів утриматися від подорожей автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги й тротуари від снігу.

Про обмеження на дорогах читайте в нашому матеріалі: Лютий лютує: чи впорались комунальники з заметами, заторами та хуртовинами