У Євпаторії окупанти відключили гарячу воду до кінця року

Через проблеми з водопостачанням "влада" вирішила заощадити на пранні й купанні
У Євпаторії окупанти відключили гарячу воду до кінця року
Вода з крана (Фото: Pexels)
23 Листопада 2020, 14:40
читать на русском

Окупаційна влада Криму відключила мешканцям Євпаторії гарячу воду як мінімум до кінця грудня 2020 року.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

До кінця грудня з метою економії ухвалене рішення про припинення постачання гарячої води в Євпаторії, так як це раніше зробили у Сімферополі, - повідомив керівник компанії-постачальника "Вода Криму" Володимир Баженов.

Як відомо, через посуху, гарячу воду припинили подавати до Сімферополя та Сімферопольського району.

Читайте також

Нагадаємо, МінТОТ просить не називати Крим анексованим. Термін "анексія" хибний стосовно Криму та суперечить українському законодавству, заявив заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ігор Яременко. За його словами, використання терміну "анексований" щодо українського півострова Крим - регулярна помилка, якої припускаються як засоби масової інформації, так і експертне середовище.

18 листопада Третій Комітет Генасамблеї ООН визнав незаконними російські органи влади в Криму. Зокрема, у резолюції Комітету засуджується незаконне встановлення російської юрисдикції та адміністрації в Криму та окремо наголошується, що органи та посадові особи Російської Федерації, створені в тимчасово окупованому Криму, є незаконними, і їх слід називати виключно "окупаційними органами Російської Федерації".

1