У Європі обрали десять найкрасивіших ялинок-2022

Найкращою стала новорічна ялинка у столиці Польщі Варшаві
У Європі обрали десять найкрасивіших ялинок-2022
Ялинка у Варшаві
22 Грудня 2022, 12:12
читать на русском

По усьому світу засяяли святкові ялинки, і кожне місто пишається своєю новорічною красунею. Разом з тим, організація European Best Destinations назвала найкрасивіше різдвяне дерево в Європі у 2022 році.

Про це йдеться на сайті European Best Destinations.

Так, на першому місці у цьогорічному європейському рейтингу найкращих ялинок опинилася головна ялинка Польщі. Вона встановлена у Варшаві – на Ринковій площі Старого міста. Прикрашені ялинки у центрі міст символізують різдвяні свята, асоціюються з гарячим глінтвейном і ароматною випічкою. І у Варшаві новорічна ялинка також є головною родзинкою різдвяного ярмарку.

Загалом же перша десятка ялинок виглядає так:

  1. Варшава, Польща
  2. Лондон, Велика Британія
  3. Відень, Австрія
  4. Загреб, Хорватія
  5. Едінбург, Шотландія
  6. Будапешт, Угорщина
  7. Прага, Чехія
  8. Брюссель, Бельгія
  9. Страсбург, Франція
  10. Кельн, Німеччина

Незалежно від того, чи вирішили ви святкувати Різдво в Німеччині, Франції, Австрії, Великій Британії, Бельгії, Польщі, Швейцарії, Іспанії, Італії чи будь-де ще в Європі, не пропустіть можливість відкрити для себе красиві європейські ялинки. - закликали в організації.

Нагадаємо, 19 грудня у Києві засвітили головну ялинку країни на Софійській площі. Цьогоріч це "Ялинка незламності" заввишки 12 метрів з енергоощадними гірляндами, які світитимуться від генератора.

Читайте також