У Києві відкрили головну ялинку країни

Цьогоріч її назвали ялинкою незламності
Головне
У Києві відкрили головну ялинку країни
19 Грудня 2022, 20:37
читать на русском

У Києві засвітили головну ялинку країни на Софійській площі. Цьогоріч це "Ялинка незламності" заввишки 12 метрів з енергозберігаючими гірляндами, які світитимуться від генератора.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграм.

Ялинка прикрашена тогорічними іграшками. Біля неї також можна підзарядити гаджети. Цьогоріч масових заходів і ярмарків на площі не буде.

У Києві відкрились новорічні ярмарки. Мешканці столиці вже можуть придбати ялинки, сосни та штучні дерева, однак ціни на них зашкалюють.

Так, ялинки коштують від 800 гривень. Великі та пишні дерева можуть коштувати навіть 3 тисячі 500 гривень. Трохи дешевше сосни - ціни на них стартують від 500 гривень, найдорожчі коштують 2 тисячі. А ось штучні дерева злетіли у ціні. Вони коштують від 2 до 25 тисяч гривень.

Департамент сформував перелік адрес, де облаштували сезонні ялинкові ярмарки. Перелік адрес, за якими буде здійснюватися продаж хвойних дерев, можна знайти на сайті kyivcity.gov.ua.

Нагадаємо, новорічне містечко "Зимова країна" на ВДНГ у Києві відкриють 10 грудня. Локація працюватиме в умовах критичного енергозаощадження.

Читайте також

1