У "Голосі" хочуть заборонити журналістам телеканалів Медведчука доступ у ВР

Попри санкції працівники ЗМІ продовжують працювати
У "Голосі" хочуть заборонити журналістам телеканалів Медведчука доступ у ВР
Роман Лозинський Фото: сторінка Лозинського у Фейсбуці
5 Лютого 2021, 14:59
читать на русском

Народний депутат Роман Лозинський з фракції "Голос" виступив із закликом заборонити журналістам телеканалів Медведчука, проти яких введено санкції, вхід до будівлі Верховної Ради.

Переважна більшість народних депутатів із проукраїнською позицією наполягає на тому, щоб так звані журналісти з проросійських каналів не працювали у парламенті України, - заявив він під час виступу у парламенті.

Депутат зазначив, що "такий рашизм не має проходити на третій поверх нашого парламенту (ложа преси. - ред.)".

Через заяву Лозинського у парламенті сталася бійка. У Телеграм-каналах журналісти повідомляють, що  після промови депутата від "Голосу" до нього підійшли з'ясовувати стосунки депутати від ОПЗЖ.


Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"

1