У Грузії пограбували банк, де днями захопили заручників

Цього разу напали на інкасаторів
У Грузії пограбували банк, де днями захопили заручників
Поліція Грузії (фото з відкритих джерел)
23 Жовтня 2020, 08:01
читать на русском

У місті Кобулеті (Грузія) невідомі атакували авто інкасаторів Банку Грузії, в якому позавчора захопили заручників. Нападники вкрали у інкасаторів 75 тисяч доларів.

Про це повідомляє телеканал ТБ Пірвелі.

Стався черговий напад на Банк Грузії. Цього разу пограбована машина інкасації в місті Кобулеті. Нападники забрали 75 тисяч доларів, - повідомляє телекомпанія.

Як відомо, це другий напад на цей банк за два дні.

Читайте також

Нагадаємо, що у середу, 21 жовтня, у грузинському місті Зугдіді озброєний чоловік взяв у заручники співробітників і відвідувачів банку Bank of Georgia.

Озброєний автоматом і гранатою чоловік тримав у заручниках більше десяти осіб. Серед них - співробітники банку і клієнти. Деякі заручники змогли втекти самі з будівлі через дах і по пожежній драбині. Відзначається, що частину заручників також вдалося звільнити.

За інформацією "Sputnik Грузія", чоловік, який захопив банк, зв'язався з телеканалами. Один із заручників в ефірі повідомив, що злочинець "озброєний до зубів", а в руці у нього граната без чеки.

Читайте також

Згодом терорист оголосив свої вимоги: 500 тисяч доларів, вертоліт і жодних спроб силового звільнення заручників.

Того ж дня вночі стало відомо, що чоловік, який захопив банк у Грузії, втік з грошима та заручниками. Пізніше заручників знайшли, їхній стан здоров’я задовільний.

1