У Харківській області представили нових керівників прокуратури

Їх призначив керівник обласної прокуратури Фільчаков
У Харківській області представили нових керівників прокуратури
Прокурор Харківської області Олександр Фільчаков (фото: Telegram)
15 Березня 2021, 19:18
читать на русском

Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков та його заступники представили керівників колективам окружних прокуратур, які успішно пройшли оцінювання та розпочали роботу з 15 березня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

В оновлених органах працюватимуть прокурори, які успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності, - йдеться в повідомленні.

Наказом Генерального прокурора від 17.02.2021 № 39 "Про окремі питання забезпечення початку роботи окружних прокуратур" затверджено перелік та територіальну юрисдикцію окружних прокуратур.

Читайте також

Зазначається, що при визначенні кількості окружних прокуратур та їх територіального розташування у межах областей в першу чергу враховувались результати діяльності органів прокуратури з реалізації передбачених законодавством функцій і повноважень, у тому числі безпосередній зв’язок із судовою системою та ефективна взаємодія з іншими правоохоронними органами.

Нагадаємо, що раніше Олександр Фільчаков повідомив, що протягом 2020 року прокуратура провела активну роботу у багатьох напрямках.