У Харківській області жінка задушила свою новонароджену доньку, а тіло заховала в пакет

Страшну знахідку виявила свекруха дітовбивці
У Харківській області жінка задушила свою новонароджену доньку, а тіло заховала в пакет
Криміналісти, поліція Фото: od.npu.gov.ua
29 Січня 2022, 20:34
читать на русском

У Харківській області поліціянти затримали жінку, яка вбила свою новонароджену дитину. Тіло немовляти вона помістила в пакет та заховала на території двору.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Мешканка села Безруки народила дівчинку вдома та через декілька днів задушила її. Тіло немовляти вона поклала в пакет та сховала на території свого домоволодіння. Мотиви вчинку жінки встановлюються, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що страшну знахідку виявила свекруха зловмисниці та повідомила до поліції 28 січня близько 11:30.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Харківського районного управління поліції №3. Поліціянти провели огляд місця події та вилучили речові докази.

За інформацією слідства, 23 січня жінка самостійно народила доньку в домашніх умовах, пологи приймав її 25-річний чоловік. Протягом вагітності жінка не перебувала на медичному обліку.

Вже через два дні, 25 січня, жінка вбила доньку. Тіло сховала в пакеті, а чоловіку сказала, що віддала маля соціальним службам. В родині є ще старша дитина, якій немає двох років.

Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 29 січня жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 10 до 15 років тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, що у Закарпатській області 11-річна дівчинка народила від 46-річного співмешканця своєї матері. Немовля потрапило у реанімацію, а юна мати захворіла на коронавірус.

Читайте також