У Херсонській області чоловік влаштував стрілянину, а потім підстрелив себе

Двоє чоловіків у цей час розпивали спиртні напої на лавці у парку
У Херсонській області чоловік влаштував стрілянину, а потім підстрелив себе
Обріз мисливської рушниці (фото: facebook.com/khersonpolice.official)
16 Червня 2021, 18:48
читать на русском

В Олешках Херсонської області 66-річний чоловік підійшов у парку стріляв у двох чоловіків. Потім вдарив одного з них зброєю, в результаті чого рушниця вистрілила у самого "стрільця". Він помер від крововтрати.

Про це повідомила пресслужба поліції Херсонської області.

Зазначається, що 16 червня, одразу після опівночі до поліції Херсонщини зателефонувала жителька м. Олешки. Жінка розповіла, що в одному з місцевих скверів із вогнепальними пораненнями перебувають троє чоловіків, один із яких мертвий.

На місці події правоохоронці з'ясували, що поранення отримали двоє 32-річних місцевих жителів, а загиблим є 66-річний мешканець також м. Олешки.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, працівники поліції опитали поранених і вони розповіли, що двоє чоловіків відпочивали в сквері на лавочці та розпивали алкогольні напої та спілкувалися. В цей час до них з обрізом мисливської рушниці підійшов старший за віком чоловік. Останній здійснив постріл, в результаті чого чоловіки отримали дробові поранення нижніх кінцівок.

Після чого "стрілок", тримаючи зброю в руці за ствол, завдав нею удар одному з поранених. Внаслідок цього стався випадковий постріл та вогнепальне поранення отримав сам чоловік в область верхньої третини правого стегна. В результаті нападник помер на місці від гострої крововтрати, - повідомили у поліції.

Обріз від рушниці та знайдені інші речі направили на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Також правоохоронці провели санкціонований обшук в домоволодінні загиблого. Там знайшли патрони до мисливської зброї, ідентичні набоям, використаним під час нічної стрільби.

Наразі тривають необхідні слідчо-розшукові дії. За фактом смерті чоловіка відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, що в Одеській області двоє чоловіків, які були напідпитку, стріляли у подружжя пенсіонерів на цвинтарі.

Читайте також

1