В Одеській області п'яні чоловіки обстріляли подружжя пенсіонерів

Пенсіонери отримали поранення
В Одеській області п'яні чоловіки обстріляли подружжя пенсіонерів
Цвинтар в Одеській області фото: нацполіція
31 Травня 2021, 17:48
читать на русском

В Одеській області двоє чоловіків, які були напідпитку, стріляли у подружжя пенсіонерів на цвинтарі.

Про це повідомляється в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що 66-річна жінка, доглядачка на цвинтарі, зробила зауваження двом чоловікам, які розпивали там спиртні напої. У відповідь вони почали ображати пенсіонерку та нецензурно лаятися. Коли за жінку вступився її 72-річний чоловік, зловмисники вистрілили у бік подружжя зі зброї.

В результаті жінка отримала вогнепальне поранення руки, а її чоловік – поранення в живіт та голову. Потерпілих доставили до лікарні, - йдеться у повідомленні.

Для розшуку зловмисників, які зникли з місця події на автомобілі, на території району ввели в дію спеціальну поліцейську операцію "Перехват".

30-річного підозрюваного - жителя Білгород-Дністровського району - було затримано на одній з вулиць райцентру Білгород-Дністровський і поміщено в ізолятор тимчасового тримання, - зазначили в поліції.

Крім цього, місце перебування його спільника встановлюється.

Затриманому оголошено підозру за ч. 2 ст. 15 і п. 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Кременчуці Полтавської області чоловік стріляв по поліцейських з вікна багатоповерхівки. Внаслідок стрілянини два поліціянти отримали поранення.

Читайте також

1