У Хмельницькій області помер фермер від катувань зловмисників

Постраждала вся його сім'я
У Хмельницькій області помер фермер від катувань зловмисників
Володимир Матвієць фото: agronews.ua.
10 Листопада 2020, 03:10
читать на русском

Керівник Асоціації фермерів та землевласників Білогірського району Хмельницької області Володимир Матвієць помер у лікарні через катування заради грошей.

Про це повідомляє agronews.ua.

Перебуваючи у важкому стані, після травм, спричинених катуваннями, пішов у вічність аграрій, депутат Білогірської селищної ради, член Всеукраїнської Аграрної Ради, засновник ФГ "Вільний селянин" Матвієць Володимир Петрович, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Напали на нього в селі Українка 29 жовтня. Пізно ввечері група осіб у камуфляжному одязі та балаклавах проникла у будинок фермера. Зловмисники зв’язали 64-річного господаря, його 62-річну дружину та 41-річного сина. Застосовуючи до них тортури, зловмисники заволоділи значною сумою коштів, після чого втекли.

За фактом нападу слідчі управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. Зараз правоохоронці працюють над пошуком зловмисників.

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на трагічні події, які відбулися 7 листопада у Кривому Розі. Він назвав такі дії тероризмом та варварським спосіб залякати людей.

1