У Кам’янці-Подільському спалили автомобіль депутатці міськради

У цьому вбачають спробу залякати депутата
У Кам’янці-Подільському спалили автомобіль депутатці міськради
Підпал автомобіля (фото: Facebook)
27 Січня 2021, 13:59
читать на русском
У Кам’янці-Подільському спалили автомобіль депутатки міськради Олесі Понятовської, намагаючись таким способом її залякати.

Про це повідомляє ВО "Свобода" Кам’янець-Подільський у Facebook.

Сьогодні вночі близько 1:00 ночі було вчинено підпал автомобіля депутата міської ради від Всеукраїнського Об'єднання Свобода Олесі Понятовській, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

У фракції вбачають у цьому спробу залякати депутата, яка є членом постійної земельної комісії, та низки комісій з перевірки фактів порушень в діяльності комунальних підприємств, та управлінських компаній міста.

Методи бандитизму у стилі 90 сьогодні у нашому місті, це кричущий випадок політичного тиску! Ці дії очевидно є реакцією на діяльність нашої політичної сили у міській раді, яка ламає схеми дерибану та корупції, - підкреслили у ВО "Свобода".

За інформацією служби порятунку Кам’янця-Подільського 101, вночі надійшло повідомлення про пожежу легкових автомобілів Peugeot-308 та Ford Kuga на Хмельницькому шосе.

Нагадаємо, що 17 грудня у Львові підпалили автомобіль детективу Національного антикорупційного бюро. У цьому вбачають професійну діяльність детектива. За цим фактом слідчі Національної поліції внесли відомості до ЄРДР.