У Києві 8 шкіл закриті на карантин через випадки COVID у вчителів

Ситуація із захворюваністю в навчальних закладах столиці погіршується
У Києві 8 шкіл закриті на карантин через випадки COVID у вчителів
Карантин у школі (фото з відкритих джерел)
16 Жовтня 2020, 14:49
читать на русском

У Києві на карантин уже закрили 8 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції.

Ситуація із захворюваністю в навчальних закладах міста, на жаль, погіршується. На сьогодні в Києві закриті на карантин вже 8 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Три школи – у Печерському районі, три – в Оболонському та по одній – в Подільському і Дарницькому районах, – повідомив Кличко (Віталій Кличко - досьє).

На дистанційному навчанні загалом 598 класів у 182-ох школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 579. Хворіють і 449 педагогів.

Читайте також

У дитячих садочках, через виявлені випадки вірусу, тимчасово закрили 86 груп у 75-ти садках. Три садочки зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 55 відсотків, – зазначив мер.

Нагадаємо, на канікули столичні школярі підуть з 21 жовтня.

Щодо навчального процесу в столиці. На канікули столичні школярі підуть з 21 жовтня. На сьогодні в місті закриті на карантин п’ять шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Три школи – у Печерському районі та по одній – в Оболонському і Подільському районах. На дистанційному навчанні загалом 594 класи у 186 школах. Хворих на коронавірус школярів у Києві – 610. Хворіють і 412 педагогів, – повідомив мер Києва.

Кличко зазначив, що в дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закрили 78 груп у 68 садках. На карантин зачинені чотири садочки. Зокрема, за останні дні, додалися два садки в Святошинському районі. Наповненість дітей у дитсадках столиці сьогодні – понад 57 відсотків.