У Києві на ходу загорілась маршрутка: у салоні були пасажири

Постраждалих в результаті пожежі немає
У Києві на ходу загорілась маршрутка: у салоні були пасажири
Фото: з відкритих джерел

У Києві на вулиці Сім‘ї Кульженків на ходу загорілась маршрутка, у салоні якої були люди.

Про це повідомляє "Київ.Оперативний".

Водії, які проїздили повз кинулися зі своїми вогнегасниками на допомогу. Також приїхали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що постраждалих в результаті пожежі немає.

Черговий жєстяк від столичних маршрутокПрямо під час руху, із пасажирами всередині, на Сім‘ї Кульженків почала палати...

Gepostet von Киев Оперативный am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Нагадаємо, 4 жовтня у Києві на проспекті Свободи маршрутне таксі виїхало на пішоходів, які переходили вулицю на зелений сигнал світлофора. В результаті загинула одна людина і двоє отримали травми.

 28 вересня у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю 4 авто. За Індустріальним шляхопроводом (в сторону Повітрофлотського шляхопроводу),  на вулиці Борщагівська, зіткнулися відразу 4 машини, створивши "паровозик".

Крім того, у вересні на трасі Київ-Харків у Бориспільському районі Київської області зіткнулись два вантажних автомобілі, легковик та маршрутка. У результаті загинули п’ятеро осіб, ще 20 потрапили з різними травмами до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Зауважимо, що Кабінет міністрів України затвердив нові бланки водійських посвідчень та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, які повністю адаптовано до міжнародних вимог. Новий зразок виконали на пластиковій картці, він тримовний (українською, англійською, частина — французькою). Такі водійські права діятимуть на території всієї Європи та в багатьох країнах світу.