У Києві на вихідних через ожеледицю травмувалося понад 1300 людей

Лише першого дня травмованих було майже тисяча
У Києві на вихідних через ожеледицю травмувалося понад 1300 людей
Чоловік, який упав під час ожеледиці фото: скрін із відео Дмитра Лол у Facebook
14 Грудня 2020, 15:18
читать на русском
У Києві через ожеледицю, яка утворилась на дорогах та тротуарах міста на вихідних 12 та 13 грудня, травмувалося 1369 осіб.

Про це повідомила керівник пресслужби Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталія Вишневська, передає Укрінформ.

12 грудня від ожеледиці травмувалося 947 (832 дорослих, 115 дітей), переохолодження – 2. 13 грудня - ожеледиця травмувала 422 (375 дорослих, 47 дітей), переохолодження - 1, - заявила вона.

Читайте також

Нагадаємо, що 12 грудня в Україні без світла залишилися 20 населених пунктів у Чернівецькій, Київській та Житомирській областях, знеструмлених через негоду. Та синоптики оголосили перший (жовтий) рівень небезпеки.

У зв'язку з негодою в Україні та Києві відбувся справжній апокаліпсис на дорогах. 10 грудня в Україні через погіршення погодних умов, сильну ожеледицю на дорогах аварії та затори.

У столиці інспектори склали 150 протоколів за несвоєчасне прибирання наслідків негоди, зокрема, прибирання від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

У Міністерстві внутрішніх справ дали рекомендації водіям у зв'язку з ожеледицею на дорогах та попереджають про можливі порушення в русі транспорту через негоду. Так, водіїв закликали дотримуватися правила безпечного водіння, щоб уникнути трагедій на дорогах.