У Києві розпочали встановлювати головну ялинку країни

Вже готова основа для встановлення новорічної красуні
У Києві розпочали встановлювати головну ялинку країни
Ялинка на Софійській площі (Фото: УНІАН)
27 Листопада 2020, 21:58
читать на русском

На Софійській площі в центрі Києва розпочали встановлювати головну новорічну ялинку України.

Про це повідомив телеграм-канал Kyiv LIVE.

Зазначається, на площу вже завезли усе необхідне обладнання для встановлення штучного дерева, а також вже змонтували основу – так званий “стакан”, в якому буде закріплена сама ялинка.

Нагадаємо, головна ялинка-2020 у Києві буде штучною. Її прикрасять білими й зеленими гірляндами. Іграшки, виготовлені в Україні, матимуть лісові мотиви, деякі з них нагадуватимуть казкових персонажів тощо. Також організатори встановлять "інтерактивний пеньок" з дверима.

Новий рік, згідно з постановою уряду, в Україні відзначатимуть три дні - від 1 до 3 січня. На Різдво українці матимуть аж чотири вихідних поспіль - від 7 до 10 січня включно. Робочий день із 8 січня перенесуть на суботу 16 січня.

Тим часом у головній ялинці Нью-Йорка вантажники знайшли совеня, яке передали до Центру дикої природи. Зоологи з`ясували також, що це не мале совеня, а дорослий птах  — представник одного з найменших видів сов — Saw-whet owls.

Крім того, у США через COVID-19 Санту наділили новими чарівними здібностями. Санта-Клаус не зможе поширювати коронавірус і заражати дітей.

1