У Києві шахрайка торгувала посадами в Міноборони

"Ціна питання" працевлаштування становила $60 тисяч
У Києві шахрайка торгувала посадами в Міноборони
Затримали жінку, яка торгувала посадами в Міноборони (Фото: СБУ)
6 Листопада 2020, 13:17
читать на русском

Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України попередили корупційне призначення на керівну посаду у Міністерстві оборони.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Оперативники встановили, що мешканка Києва "підбирала" кандидатів на роботу в Головному управлінні майна та ресурсів Міноборони України. За $60 тисяч вона запропонувала очолити центральний орган управління відомства колишньому директору одного з державних підприємств. "Вирішити питання" жінка обіцяла через спільників  у Міноборони та Мінюсті.

Читайте також

Правоохоронці затримали зловмисницю в Одесі, згідно зі ст. 208 Кримінального кодексу України, під час отримання "авансу" у розмірі $5 тисяч.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, утому числі посадовців, причетних до корупційної оборудки.

Нагадаємо, 4 листопада Служба безпеки України затримала на хабарі голову Чернігівської районної державної адміністрації Сергія Журмана. Він вимагав $10 тисяч у місцевого мешканця за видачу розпорядження на розробку детального плану території та погодження зміни цільового призначення земельних ділянок площею 6 га у Чернігівській області.

3 листопада заступника голови Закарпатської облради  і одного з керівників обласного управління Державної архітектурно-будівельної інспекції затримали на хабарі у понад півмільйона гривень. Вони вимагали гроші за зведення об`єктів президентського "Великого будівництва".

1