У Києві школярка випала з вікна восьмого поверху

Це вже восьма спроба самогубства дітей у такий спосіб у Києві від початку року
У Києві школярка випала з вікна восьмого поверху
Дитина (Фото: Flicr)
25 Лютого 2021, 13:39
читать на русском

На вулиці Зодчих у Києві з вікна восьмого поверху випала 12-річна дівчинка. Дитина з численними переломами перебуває у лікарні.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції м.Києва.

Вночі до поліції Києва надійшла інформація про те, що на вулиці Зодчих дівчинка випала з вікна восьмого поверху. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, ювенальні поліціянти та лікарі.

З численними травмами та переломами 12-річну потерпілу госпіталізували до лікарні. На місці правоохоронці проводять необхідні слідчі дії, аби встановити усі деталі інциденту.

Після проведення перевірки, події буде надана правова кваліфікація.

Читайте також

Нагадаємо, від початку року зафіксували щонайменше сім гучних випадків, коли неповнолітні стрибали з багатоповерхівок. Кілька з них сталися у столиці. Зокрема, у січні 12-річний хлопчик у Києві серед ночі написав прощальну записку другові та вистрибнув з вікна квартири на 15 поверсі.

1 лютого у Києві 16-річна дівчина вистрибнула з вікна п'ятого поверху, її терміново госпіталізували з чисельними травмами. У поліції заявили, постраждала начебто посварилася з хлопцем тому й зважилася на такий крок. Того ж дня інша 16 річна дівчина, вистрибнула з дев'ятого поверху.

Наступного дня 13-річна дівчинка випала з балкона 17 поверху. Медики змогли лише констатувати смерть. У будинку вона залишила свої речі: рожевий портфель та телефон. Менше ніж за два тижні ще одна 13-річна дівчинка у столиці впала з балкона 14-го поверху та загинула на місці. Поліціянти відкрили провадження за статтею умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство.

Про те, як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду, читайте у нашому однойменному матеріалі: Як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду.

1