У Києві відкрили перший автоковоркінг, в якому можна працювати онлайн без обмежень

Коворкінг відкрила тогровельна мережа "Сільпо"
У Києві відкрили перший автоковоркінг, в якому можна працювати онлайн без обмежень
27 Грудня 2022, 20:38
читать на русском

Через регулярні блекаути українці шукають "острівці стабільності", де можуть залишатися на зв’язку з рідними та колегами й працювати у комфортних умовах за звичним графіком. Щоб задовольнити цю потребу, мережа супермаркетів "Сільпо" створила перший у Києві автоковоркінг.

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Коли на роботі чи вдома немає світла, українці їдуть шукати його в інші райони або намагаються працювати просто з автівок. На жаль, зв’язок у таких випадках не завжди стабільний. Тож ми обладнали паркінг магазину на вул. Березневій, 12-А системами Starlink, щоб наші гості могли приїжджати туди й спілкуватися та працювати онлайн без обмежень. А  під час обідньої перерви гості можуть замовити в магазині свіжі продукти, які наші кур’єри доставлять їм прямо до автомобілів. Наразі автоковоркінг — це унікальний для України формат, тож плануємо впроваджувати його і в інших маркетах мережі", — розповіла Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів "Сільпо".

Мережа "Сільпо" вже облаштувала електрогенераторами 172 маркети. У них гості можуть зарядити свої гаджети, попрацювати зі стабільним зв’язком та інтернетом, погрітися і, звісно, придбати необхідні продукти. Повний список автономних магазинів "Сільпо" шукайте тут.

Нагадаємо, сайт "ЛУН місто" запустив інтерактивну мапу України з закладами, які мають автономне живлення і працюють під час відключень світла. Там позначені кав’ярні, коворкінги, магазини, заправки, аптеки, поштові відділення та інше.

Читайте також

1