У Києві власникам секс-іграшок пропонують здати їх на вторинну переробку і отримати нові

У столиці започаткували нову екологічну акцію
У Києві власникам секс-іграшок пропонують здати їх на вторинну переробку і отримати нові
Станція сортування сміття у Києві (Фото: Фокус)
18 Березня 2021, 00:00
читать на русском

Українцям запропонували відправити старі інтимні іграшки на перероблення в Києві, а натомість отримати бонуси на придбання нових принад.

Про це повідомив портал "The Village".

Власник приладу, який йому набрид, може не тільки позбутися від нього без шкоди для екології, а й вигідно купити новий, - зазначили організатори акції.

До 31 березня всі охочі можуть здати секс-іграшки на сортувальній станції "Україна без сміття" на вулиці Саперно-Слобідській, 25 і працює від вівторка до неділі. Натомість власник отримає знижку 15% на покупку будь-яких нових інтимних забавок від німецької компанії Fun Factory, вона діятиме рівно рік з моменту оформлення.

Читайте також

Щоб взяти участь в екологічній акції, необхідно:

  • витягнути з іграшки батарейки або акумулятор;
  • покласти предмет у спеціальну бочку на станції сортування;
  • відсканувати qr-код на бочці;
  • заповнити Google-форму.

Батарейки та акумулятори можна окремо здати на перероблення, залишивши їх у боксах в "Епіцентрі", "Новій лінії" та WOG, скоро така можливість з'явиться в магазинах JYSK.


Контекст. 3 лютого повідомили, що у Києві встановлять 12-метрову скульптуру кита з переробленого сміття. Проєкт пропонує нове креативне розв'язання екологічної проблеми. Медіа скульптура "Київський Кит" стане найбільшою скульптурою в Україні, створеною з переробленого пластику і першою інтерактивною скульптурою, що буде показувати навколишній екологічний стан міста.

1