У Київській області 14 дитячих садків перевели на карантин

Загалом у Київській області в умовах адаптивного карантину працює 780 закладів дошкільної освіти
У Київській області 14 дитячих садків перевели на карантин
Дитячий садок (фото: Big Kiev)
30 Жовтня 2020, 03:00
читать на русском

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення перевести на карантин через коронавірус у Київській області 14 дитячих садків.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної держадміністрації (ОДА).

Таким чином, у Київській області закрили на карантин такі заклади: по одному - у Згурівському, Тетіївському і Таращанському районах, у Миронівській і Баришівській ОТГ; два - у Фурсівській та Узинській ОТГ та Сквирському районі, 4 заклади - в Яготинському районі.

Загалом у Київській області в умовах адаптивного карантину працює 780 закладів дошкільної освіти, які відвідує майже 55 тисяч дітей.

Читайте також

Нагадаємо, що формат навчання у закладах освіти буде залежати від епідемічної ситуації у населених пунктах. Проте, школи у "червоній зоні" карантину залишаться на дистанційному навчанні. Він також додав, що міністерство намагатиметься після канікул забезпечити навчання учнів 1-4 класів в очному форматі, але учні 5-11 класів навчатимуться у змішаному або дистанційному форматах залежно від епідемічної ситуації.

Кабінет міністрів Україні прийме рішення про додаткове виділення 540 тисяч гривень на дезінфектори в школи для формування безпечного простору в школах під час пандемії.

1