У КМДА розповіли про те, як Київ святкуватиме Новий рік

У Києві новорічної ночі діятиме комендантська година
У КМДА розповіли про те, як Київ святкуватиме Новий рік
Ялинка на Софійській площі у Києві (фото: УНІАН)
24 Грудня 2022, 14:26
читать на русском

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник пояснив, що святкувань на Новий рік 2023 у Києві не буде: не заплановано ні зведення локацій в місті, ні проведення святкових заходів.

Про це він розповів в ефірі телемарафону.

"Не буде ніяких локацій. У нас встановлені ялинки, але ніяких заходів проводитися не буде. Ми дозволили проводити заходи в дитячих садочках для діток, але виключно з дотриманням всіх умов безпеки, які сьогодні диктує час", - розповів Поворозник.

У столиці не зніматимуть й комендантської години. Про це під час ефіру на каналі "Київ" ще вчора розповів секретар міськради Володимир Бондаренко.

При цьому, "щоб кияни могли відчути елемент свята", на головній ялинці, що знаходиться на Софіївській площі, ввімкнуть   гірлянду. Вона світитиметься й на Різдво.

"Привезти дитину до ялинки, подивитися, дотримуватися правил безпеки - так. Не буде підсвічуватися ялинка під час повітряної тривоги", - заявив Бондаренко.

Нагадаємо, 19 грудня у Києві засвітили головну ялинку країни на Софійській площі. Цьогоріч це "Ялинка незламності" заввишки 12 метрів з енергозберігаючими гірляндами, які світитимуться від генератора.

Читайте також

1