У Кривому Розі проїзд у громадському транспорті стане безкоштовним

Нововведення запрацює з 1 травня 2021 року
У Кривому Розі проїзд у громадському транспорті стане безкоштовним
Тролейбус (Фото: pexels)
24 Грудня 2020, 09:47
читать на русском

У Кривому Розі від 1 травня 2021 року проїзд у громадському транспорті стане безкоштовним для всіх жителів міста.

Про це повідомив під час сесії міської ради мер Кривого Рогу Костянтин Павлов, пише "Первый Криворожский".

Павлов зокрема заявив, що деталі новації стануть відомі після того, як проєкт пройде усі регуляторні процедури і підрахують, скільки коштуватиме ця ідея міському бюджету. Усім, хто їздитиме безкоштовно, видадуть спеціальні картки.

Однак вже з 1 січня 2021 року у громадському транспорті в Кривому Розі безкоштовно їздитимуть медики, педагоги, працівники соціальних служб, дитсадків і дитячих спортивних шкіл. Таким чином, від 1 січня за проїзд не платитимуть вже 35 тисяч мешканців міста.

Читайте також

Нагадаємо, під час локдауну, який уряд планує запровадити з 8 до 24 січня наступного року, громадський транспорт столиці працюватиме. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. За його словами, громадський транспорт буде працювати, а обмеження в наземному транспорті, в тому числі у маршрутних таксі, стосуватимуться кількості пасажирів. Він нагадав, що за висновками фахівців, майже 30 відсотків зараження вірусом відбувається саме в громадському транспорті. Але метрополітен, за рішенням уряду, під час локдауну працюватиме в штатному режимі.

1