У Кропивницькому на вихідних запрацює центр масової вакцинації від COVID-19

Вакцинація здійснюватиметься безкоштовно мобільними бригадами
У Кропивницькому на вихідних запрацює центр масової вакцинації від COVID-19
Вакцинація в Україні фото: КМДА
10 Червня 2021, 23:03
читать на русском

На вихідних, 12 та 13 червня, у Кропивницькому запрацює центр масової вакцинації населення від коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Кропивницької міської ради.

Упродовж цих днів із 09:00 до 15:00 усі охочі мають можливість зробити антиковідне щеплення за адресою: проспект Студентський, 19 (санаторій-профілакторій "Юність" Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка), - йдеться в повідомленні.

Вакцинація здійснюватиметься безкоштовно мобільними бригадами КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького" вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech в порядку живої черги. При собі необхідно мати паспорт.

Пріоритет надаватиметься громадянам, зареєстрованим в додатку "Дія", особам старшим 60 років та з груп ризику, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні уже запрацювали три центри вакцинації в Одесі і по одному в КиєвіЛьвові, Тернополі, Дніпрі, Полтаві, Рівному, Ізмаїлі, Кременчуці, Лубнах, Миргороді та Горішніх Плавнях.

Читайте у нашому матеріалі про те, якими способами можна записатися в чергу на вакцинацію від Covid-19 і що робити, аби легко перенести щеплення: Вакцинація в Україні: як записатися та зробити щеплення.

Читайте також

1