У КВУ назвали найбільших прогульників Ради

Лідерами стали народні депутати "Європейської солідарності" та "Слуги Народу"
У КВУ назвали найбільших прогульників Ради
Верховна Рада, сесійна зала (фото: Парламент UA)
6 Лютого 2021, 15:29
читать на русском

Найбільшими прогульниками пленарних засідань Верховної Ради під час четвертої сесії стали народні депутати групи "За майбутнє".

Про це повідомили у "Комітеті виборців України".

 Головними прогульниками Ради стали народні депутати групи "За майбутнє". В середньому впродовж сесії на пленарні засідання реєструвалися лише третина депутатів групи – 36%, - йдеться у повідомленні.

Низькі показники також має і ОПЗЖ. Протягом сесії на засіданнях реєструвалися в середньому 40% депутатів з політсили. При цьому показники відвідування народних депутатів фракції "Батьківщина" рівні 51%.

Також зазначається, що дещо вищі показники у народних депутатів з групи "Довіра", чия відвідуваність становить в середньому 56%, та "Голос" - 58%.

Читайте також

Лідерами за відвідуваннями Ради впродовж 4 сесії ВР стали народні депутати "Європейської солідарності" та "Слуги Народу", - йдеться у повідомленні.

В середньому на засіданнях ВР було зареєстровано 63% депутатів "Європейської солідарності" та 62% депутатів "Слуги Народу".

Четверта сесія ВР виявилася найменш продуктивною за час роботи нового складу парламенту. Протягом сесії народні депутати працювали тільки 28 сесійних днів. Відвідування Верховної Ради також погіршилося, - зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Нагадаємо, що минулого року із заробітних плат народних депутатів, які прогулювали засідання Верховної Ради, вирахували понад 30 млн грн. Гроші повернули до держбюджету.

1