У Луганській області окупанти поранили місцеву жительку

Вона отримала мінно-вибухову травму
Важливо
У Луганській області окупанти поранили місцеву жительку
Війна на Донбасі (Фото: штаб ООС)
18 Серпня 2021, 16:34
читать на русском

У Луганській області окупанти обстріляли п'ять населених пунктів. Вони поранили жительку Золотого-4.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що зі сторони Золотого-5, яке розташоване на непідконтрольній території, здійснені обстріли позицій ЗСУ та населених пунктів з мінометів та протитанкових гранатометів.

Унаслідок цього жителька Золотого-4, 1973 року народження, яка проживає на вул. Перша Вільна, отримала мінно-вибухову травму, множинні уламкові поранення лівого передпліччя, плечового та колінного суглобів, лівої стопи. Її госпіталізували до лікарні в Лисичанську, - йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора внаслідок обстрілу позицій ЗСУ у Причепилівці дістав вогнепального поранення український військовослужбовець. Його госпіталізовано до шпиталю у Сєвєродонецьку.

Постраждалі отримали усю необхідну медичну допомогу. Проте ми не знаємо, чого очікувати навіть сьогодні. І якщо наші збройні сили готові дати ворогу опір, то навіть не уявляю, якій небезпеці піддаються жителі населених пунктів Луганщини: щохвилини жити з думками про безпеку рідних, про те, що можна за лічені секунди втратити помешкання та опинитися на вулиці, - сказав голова ОДА Сергій Гайдай.

Нагадаємо, що 17 серпня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Читайте також