У Луганській області знайшли тіла трьох безвісно зниклих осіб під час пожеж

Боротьба з наслідками ще продовжується
У Луганській області знайшли тіла трьох безвісно зниклих осіб під час пожеж
Фото: Україна Молода
3 Жовтня 2020, 14:54
читать на русском

У Луганській області, де вирують лісові пожежі, виявили останки трьох людей, які вважалися зниклими безвісти. Таким чином, загиблими внаслідок пожеж вважаються 10 людей, одна людина – безвісно зникла.

Про це повідомляє МВС України у Facebook.

Співробітниками слідчо-оперативних груп, які продовжують проведення першочергових слідчих дій, а саме огляд місця події, допити потерпілих та свідків, виявлено у с. Сиротине та с. Воронове під завалами зруйнованих будинків тіла (фрагменти тіла) людей, які значились як безвісно зниклі:

  • Андрієва Наталія Вікторівна, 25.01.1964 р.н., мешкала за адресою: с. Сиротине, вул. Дружби, 54а;
  • Помещик Світлана Архіпівна, 14.02.1947 р.н., с. Сиротине вул. Пушкіна, 27 (погано пересувався, жила з сусідами, родичів не мала, після того як сусіди повернулись після евакуації сім’ї за майном та за нею на місті вже все горіло);
  • Чумак Любов Володимирівна, 03.08.1956 р.н., смт. Воронове, вул. Сонячна, 26. (мешкала с чоловіком, поки чоловік порався з транспортним засобом в гаражі, зайшла в будівлю за документами та пропала).

Читайте також

‼️Ситуація на ЛуганщиніДодаткова інформація про загиблих та безвісно зниклих осіб під час пожеж на території області...

Gepostet von МВС України am Samstag, 3. Oktober 2020

Читайте також

Нагадуємо, що що внаслідок масштабних пожеж у Луганській області загинуло 11 людей. 17 постраждалих з опіками та отруєнням чадним газом доправлено до медзакладів для надання першочергової допомоги.

Глава МВС Арсен Аавков заявив, що пожежі мають ознаки підпалів. Пізніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що люди, які повністю втратили житло унаслідок пожеж у Луганській області, отримають 300 тисяч гривень компенсації, а на капітальний ремонт у частково зруйнованих будинках держава виділить 50 тисяч грн.

1