У масці, разом із дружиною: як голосував Порошенко - фото

Порошенко проголосував на виборах разом зі своєю дружиною Мариною
У масці, разом із дружиною: як голосував Порошенко - фото
Порошенко на виборчій дільниці Фото: facebook.com
25 Жовтня 2020, 14:32
читать на русском

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко проголосував на виборах разом зі своєю дружиною Мариною.

Порошенко голосував на виборчій дільниці, розташованій у Центральному будинку офіцерів Збройних Cил України, що у Києві на вулиці Михайла Грушевського.

На сторінці Порошенко у Facebook розміщено фотографії, як проходило голосування.

Після того, як він опустив виборчий бюлетень у скриню, п'ятий президент вийшов до преси і заявив, що голосував за "прекрасну європейську Україну".

Сьогодні ми з Мариною підтримали політичну силу, яка реалізує рух нашої держави у Європейський Союз і не дасть нікому з нього звернути, - зазначив Порошенко (Петро Порошенко - досьє).

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні у Києві також проголосував чинний президент України. Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою проголосували у Коледжі морського та річкового флоту.

Також президент взяв участь у своєму опитуванні та відповів на 5 запитань. Після голосування, він відповів на декілька питань журналістів.

Я той, хто я є. Я Володимир Зеленський. І саме таким народився, таким я став. Саме за таку людину голосували люди і я виконую свої обов'язки згідно з Конституцією України, - сказав він.

Щодо своїх рейтингів та рейтингів партії "Слуга народу" Зеленський (досьє Володимира Зеленського) зазначив, що "всі цифри побачимо пізніше".

На вході до виборчої дільниці, де голосували президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою, активістка руху Femen оголила свої статеві органи.

1