У Миколаєві патрульні побили нардепа - відео

Поліціянти затримували народного обранця, бо той хотів сісти за кермо нетверезим
У Миколаєві патрульні побили нардепа - відео
Олександр Жолобецький Фото: Суспільне
20 Січня 2021, 13:18
читать на русском

У Миколаєві патрульна поліція силою затримала народного депутата України попереднього скликання Олександра Жолобецького.

Про це повідомляє видання "Новости-N".

В один із закладів Миколаєва, який працював під час локдауну, викликали поліцію через те, що водій Lexus, який випивав у закладі, сідає в авто і збирається їхати.

Патрульні зупинили автомобіль на вул. Адмірала Макарова. Водій вийти з машини відмовився. Після нетривалого спілкування з патрульними через прочинене бічне скло, він несподівано натиснув на газ і спробував втекти.

Поліціянти наздогнали авто. Тоді водій вийшов з машини та назвав своє ім'я - Олександр Жолобецький, народний депутат України попереднього скликання.Нардеп відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння на місці і від поїздки в нарколабораторію.

Виникла бійка, тому поліціянтам довелося надягти на нардепа наручники. Під час сутички Жолобецькому також розбили обличчя.

Врешті нардепа та його дружину, що також їхала в автомобілі, доставили до Заводського райвідділу поліції. Тут Жолобецький намагався піти, а поліціянти його не відпускали, пояснюючи, що він підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику поліції. Знову виникла бійка, про фінал якої поки що нічого не відомо.

У поліції поки що не коментують обставини інциденту.

Читайте також

Нагадаємо, у Києві вранці 9 грудня двоє невідомих чоловіків побили народного депутата Олександра Юрченка. Двоє невідомих підійшли до депутата, почали чіплятися та обзивати його. Потім чоловіки завдали парламентарію ударів кулаками, сіли в авто Volkswagen і поїхали геть.

1