Мера Броварів Сапожка побили у власному будинку

Злочинці також пограбували будинок міського голови
Мера Броварів Сапожка побили у власному будинку
Ігор Сапожко (Фото: Facebook)
22 Грудня 2020, 12:09
читать на русском

У ніч на 22 грудня у Бориспільському районі Київської області невідомі злочинці побили мера Броварів Ігоря Сапожка та пограбували його оселю.

Про це повідомило агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерела в ГУ Нацполіції Київської області.

Інформації про стан здоров`я Ігоря Сапожка поки що немає, сам він подію не коментує.

Поліція вживає заходів з пошуку і затримання злочинців.

Читайте також

Нагадаємо, 17 грудня у Черкасах троє невідомих побили депутата міської ради. На вулиці Різдвяній троє невідомих осіб напали на чоловіка, нанесли йому легкі тілесні ушкодження і втекли у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група на місці вчинення правопорушення провела огляд місця події та опитала свідків. Слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення відповідно ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

У Києві вранці 9 грудня двоє невідомих чоловіків побили народного депутата Олександра Юрченка. Зазначається, що двоє невідомих підійшли до депутата, почали чіплятися та обзивати його. Потім чоловіки завдали парламентарію ударів кулаками, сіли в авто Volkswagen і поїхали геть.

5 листопада народна депутатка від партії Європейська солідарність Вікторія Сюмар повідомила, що у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко. Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса (досьє Гео Лероса). Лерос вважає, що "постановником" його  бійки з колегою Олександром Юрченком у кулуарах Верховної Ради є "слуга народу" Микола Тищенко (досьє Миколи Тищенка).