У Черкасах невідомі побили депутата

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство"
У Черкасах невідомі побили депутата
Побили депутата (Фото: Pexels)
18 Грудня 2020, 15:56

У Черкасах троє невідомих побили депутата міської ради.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Черкаської області.

17 грудня, близько восьмої  години ранку, до поліції надійшла заява від депутата Черкаської міської ради, про те що на вулиці Різдвяній троє невідомих осіб напали на чоловіка, нанесли йому легкі тілесні ушкодження і втекли у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група на місці вчинення правопорушення провела огляд місця події та опитала свідків.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення відповідно ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також

Нагадаємо, у Києві вранці 9 грудня двоє невідомих чоловіків побили народного депутата Олександра Юрченка (досьє Олександра Юрченка). Зазначається, що двоє невідомих підійшли до депутата, почали чіплятися та обзивати його. Потім чоловіки завдали парламентарію ударів кулаками, сіли в авто Volkswagen і поїхали геть.

5 листопада народна депутатка від партії Європейська солідарність Вікторія Сюмар повідомила, що у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко. Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса (досьє Гео Лероса). Лерос вважає, що "постановником" його  бійки з колегою Олександром Юрченком у кулуарах Верховної Ради є "слуга народу" Микола Тищенко (досьє Миколи Тищенка).

1