У Мінветеранів відреагували на пошкодження пам'ятника воїнам АТО в Києві

У відомстві засудили подібні вчинки
У Мінветеранів відреагували на пошкодження пам'ятника воїнам АТО в Києві
Пам’ятник воїнам АТО в Києві (фото: facebook.com/kpuzn.shevchenkivskyi)
31 Грудня 2020, 04:01
читать на русском

Міністерство у справах ветеранів України засудило акт вандалізму щодо пам'ятника воїнам АТО/ООС у Києві поблизу станції метрополітену "Берестейська".

Про це повідомила пресслужба відомства.

У Міністерстві засудили злочинні дії щодо символів боротьби українців за незалежність та територіальну цілісність України, свої громадянські права та європейське майбутнє.

Кожний випадок наруги над місцями пам’яті має бути розслідуваний та покараний за законом, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві вандали облили зеленою фарбою пам’ятник воїнам АТО, що поблизу станції метрополітену "Берестейська". Комунальники виявили неприємну знахідку вранці у середу, 30 грудня. Вони оперативно вимили з пам’ятника фарбу і привели його до звичного вигляду.

Читайте також

Раніше повідомлялось, що у Запоріжжі вандали облили чорною фарбою пам`ятну дошку на колишньому будинку немовляти, у якому під час голодомору загинули майже 800 дітей.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Запорізькій області повідомили, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівники поліції оглядають місце події й навколишньої території, а також проводять інші необхідні слідчі дії й готуються відкрити провадження.

1