У морі в Індонезії знайшли уламки пасажирського літака

Причина катастрофи невідома
У морі в Індонезії знайшли уламки пасажирського літака
Дайвери (фото з відкритих джерел)

В Індонезії знайшли рештки тіл та літака Boeing 737-524, який розбився одразу після зльоту з Джакарти. Їх знайшла дайверська команда у Яванському морі на глибині 23 метрів.

Про це повідомляє видання Associated Press.

Ми отримали звіт від команди водолазів, у якому зазначено, що видимість у воді була прийнятною, що зробило можливим виявлення низки фрагментів літака, - повідомив командувач збройних сил Індонезії Хаді Тьяджанто.

Поки незрозуміло, що стало причиною аварії. Місцеві рибалки, що знаходилися 9 січня на північ від узбережжя Джакарти, повідомили, що чули вибух близько 14:30 за місцевим часом у суботу.

Читайте також

На борту було 62 людини, серед яких семеро дітей та троє немовлят. У результаті катастрофи ніхто не вижив.

Нагадаємо, 9 січня Індонезійські диспетчери втратили зв`язок із пасажирським літаком Boeing 737-500 над Яванським морем, який летів з Джакарти до Понтіанаку.

Пізніше Авіакатастрофу підтвердила влада Індонезії та розпочала рятувальну операцію. Як відомо, на борту літака перебували 56 пасажирів та 6 членів екіпажу.

Після зльоту лайнер вирушив у бік Яванского моря і встиг піднятися на висоту понад три кілометри, після чого приблизно за хвилину опустився практично до рівня моря після чого зв'язок з ним припинився. Зазначалося, що літак не передавав сигнал тривоги.

1