У МОЗ повідомили, якою вакциною робитимуть третє щеплення від COVID-19

Кожен заслуговує на можливість бути захищеним від коронавірусу, вважає міністр Ляшко
У МОЗ повідомили, якою вакциною робитимуть третє щеплення від COVID-19
Вакцинація Фото: КМДА
23 Листопада 2021, 13:06
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що для додаткових щеплень від COVID-19 будуть використовувати вакцину Pfizer. Україна продовжила контракт на постачання вакцин компанії.

Про це Ляшко сказав під час брифінгу 23 листопада, пише ТСН.ua.

За його словами, МОЗ продовжило контракт із компанією Pfizer на постачання вакцини від COVID-19 на 2022-2023 роки. Для додаткових щеплень їх зможуть використовувати, якщо буде відповідна рекомендація НТГЕІ.

МОЗ подовжило контракт із компанією Pfizer на постачання вакцини від COVID-19 на 2022-2023 роки з чіткими строками поставок вакцин. Протягом цього часу Україна отримуватиме по 25 млн доз вакцин щорічно, - зазначив Ляшко.

Наразі в Україні можна щепитись проти коронавірусу чотирма вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac Biotech, Comirnaty від Pfizer-BioNTech та Moderna.

Ляшко наголосив, що кожен заслуговує на можливість бути захищеним від COVID-19, тому краще використати своє право бути здоровим та зробити щеплення якнайшвидше.

Нагадаємо, в Україні є декілька статей законодавства, що передбачають обов'язкову вакцинацію у випадку погіршення епідемічної ситуації.

Читайте також наш матеріалЧи можлива в Україні примусова вакцинація та як бути з правами людини.

Читайте також

1