У Мукачево на ТВК поліцейський вистрілив собі у голову

Причина спроби самогубства поки невідома
У Мукачево на ТВК поліцейський вистрілив собі у голову
Бригада швидкої допомоги (фото з відкритих джерел)
1 Листопада 2020, 23:39
читать на русском

У місті Мукачево Закарпатської області поліцейський, який охороняв бюлетені на територіальній виборчій комісії, вистрелив собі у голову. Чоловік потрапив до медзакладу.

Про це повідомляє місцеве видання Перший.

Як зазначає ЗМІ, чоловік вирішив вкоротити собі віку пострілом у голову. Правоохоронець чергував на ТВК і охороняв бюлетені. Тільки вранці пораненого чоловіка знайшов його колега, який прийшов на зміну.

Читайте також

Поки невідомо, що змусило чоловіка зробити такий вчинок. Поліцейського шпиталізували до лікарні, де його прооперували. Інформації про стан його здоров’я немає.

Нагадаємо, 30 жовтня повідомлялося, що патрульні стали на заваді стрибка молодої жінки з багатоповерхівки. Патрульним вдалося схитрувати та вхопити жінку за руку, 20-річну жінку передали медикам.

Раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах