У "Нафтогазі" пояснили, чому українцям приходять платіжки з неправильними сумами

Щоби показники були коректними, їх необхідно подавати у період з 1 по 5 число кожного місяця
Важливо
У "Нафтогазі" пояснили, чому українцям приходять платіжки з неправильними сумами
Газова плита (фото: УНІАН)
4 Травня 2023, 16:14
читать на русском

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" заявила, що для того, щоб платіжки за газ приходили з коректними сумами, необхідно передавати показники у період з 1 по 5 число кожного місяця.

Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

"А навіщо передавати до "Нафтогазу", якщо він враховує те, що йому передав облгаз? Мені так нарахував "Нафтогаз" незрозумілий борг", – зазначає оператор, посилаючись на повідомленні користувача.

У "Нафтогазі" наголошують, що така думка є хибною.

Крім того, зазначається, що у зв'язку з переходом АТ "Харківміськгаз", АТ "Криворіжгаз", АТ "Дніпрогаз", АТ "Донецькоблгаз", АТ "Харківгаз" та Кропивницька філія Газсети (АТ "Кіровоградгаз") до групи НАК "Нафтогаз України", сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній надаватимуться ДК "Нафтогаз України".

Також передати показники своєму оператору ГРС за допомогою сервісів ДК "Нафтогаз України" можуть клієнти АТ "Херсонгаз".

Нагадаємо, у НАК "Нафтогаз" повідомили, що у разі відсутності електрики сплатити за газ та передати показання лічильника можна наступним чином.

Передати показання можна в офісі облгазу, або повідомити про це через гарячу лінію компанії. Також можна скористатися скриньками для приймання показань. Щоб передати показання лічильників останнім способом, потрібно на аркуші написати попередні та поточні показання лічильника, особовий рахунок, ПІБ, адресу та закинути у скриньку.

Заплатити за газ можна через платіжні термінали самообслуговування, через відділення банків, або на Укрпошті та Новій пошті.

Читайте також

1