У Нагірному Карабасі на міні підірвався автобус з журналістами: двоє загинули

Поранення отримали ще троє людей, які перебували в автобусі
У Нагірному Карабасі на міні підірвався автобус з журналістами: двоє загинули
Карабах Фото: скрін з відео
4 Червня 2021, 15:22
читать на русском

На території Нагірного Карабаху на міні підірвався автобус з журналістами. Двоє чоловіків загинуло, ще троє людей - отримали поранення.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Азербайджан" з посиланням на представницю державного телеканалу AzTV Нігяр Етібар.

Зазначається, що інцидент трапився у Кельбаджарському районі. Водночас поранення отримали режисер AzTV Емін Мамедов, водій автобуса, в якому перебували журналісти, а також місцевий житель.

Оператор нашого телеканалу (ред. - AzTV) Сирадж Абішев, 1989 року народження, і співробітник державного інформагентства "АзерТАдж" Магеррам Ібрагімов загинули при підриві на міні під час виконання службових обов'язків в Кельбаджарський районі, - повідомила Етібар.

Зазначимо, що голова Міністерства закордонних справ Джейхун Байрамов раніше заявив, що з 10 листопада 2020 року в Карабасі в результаті підриву на мінах загинули 22 цивільних і військових Азербайджану, понад 100 людей постраждали.

Нагадаємо, що 11 січня на переговорах у Москві щодо Нагірного Карабаху зустрілись представники Росії, Вірменії та Азербайджану, які мали домовитись про розвиток регіону, інфраструктурних проєктів та розбудови економічних зв'язків.

29 грудня у столиці Вірменії Єревані опозиція влаштувала масштабний марш та вимагала відставки прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна. Його вважають винним у поразці в Нагірному Карабасі.

Більше про мирний договір між двома сторонами конфлікту читайте у нашому матеріалі"Вірменія та Азербайджан припинили війну у Нагірному Карабаху, а виграла Росія"

Читайте також

1