У Німеччині випустили настільну гру про Covid-19

Учасникам гри треба якнайшвидше принести продукти з магазину літнім сусідам
У Німеччині випустили настільну гру про Covid-19
Гра про коронавірус (Фото: reuters)
26 Грудня 2020, 00:00
читать на русском

У Німеччині випустили настільну гру про коронавірус, учасники якої повинні за допомогою фішок і карток якнайшвидше закупитися продуктами та доставити їх стареньким сусідам.

Про це повідомило видання Reuters.

Гру, яка отримала назву "Корона: Швидше до магазину" створили чотири сестри Швардерлапп з німецького міста Вісбаден.

Сестри розробили її ще під час першого весняного локдауну для власної утіхи. Проте батько дівчат був настільки вражений зусиллями доньок, що вирішив запустити гру в продаж. Оформити гру йому допомагав професійний дизайнер.

В "Короні" може бути від 2 до 4 гравців. Учасники пересуваються за допомогою фішок та карток. Сенс гри полягає у тому, щоб якнайшвидше закупитися продуктами в магазині та доставити їх літнім сусідам. Дорогою до стареньких виникає низка перешкод — можна заразитися коронавірусом або ж не знайти необхідних продуктів в магазині, тому що їх давно розібрали.

Читайте також

Нагадаємо, карантинні заходи в Німеччині залишаться у силі, якщо ситуація з поширенням COVID-19 в країні істотно не зміниться. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель. Вона повідомила, що подібний порядок був розроблений ще в листопаді і підкреслила, що федеральні землі продовжать санітарні заходи до 4 січня 2021 року. 4 січня голови федерації та земель зберуться знову для обговорення подальших кроків.

1