У Норвегії заступник голови Верховного суду заявив, що його отруїла дружина-українка через підтримку путіна

З дружиною суддя познайомився в Інтернеті
У Норвегії заступник голови Верховного суду заявив, що його отруїла дружина-українка через підтримку путіна
17 Грудня 2022, 18:20
читать на русском

Найстарший суддя Верховного суду Норвегії, 67-річний Єнс Едвін Скогхой заявив, що його з фінансових причин отруїла дружина, 41-річна Наталія з України – при цьому він писав їй СМС, у яких висловив підтримку війні РФ в Україні.

Про це повідомляє видання Dagbladet.

На початку грудня Скогхой розповів кільком норвезьким ЗМІ, що був госпіталізований у жовтні із симптомами отруєння. Аналіз крові виявив сліди знеболювального, яке він, як стверджує, не вживав із 2001 року.

За словами судді, єдиним поясненням є те, що його зумисне отруїли – і це, стверджує він, була його дружина, з якою він познайомився на сайті знайомств у 2018 році. Після того, як Скогхой сказав дружині про це, вона начебто втекла й перестала виходити на зв’язок.

Але сама Наталя в коментарі Dagbladet заперечує звинувачення Скогхоя й стверджує, що в того були свої мотиви надати розголосу його випадку з нібито отруєнням.

Видання пише, що з жовтня норвезький суддя писав дружині повідомлення, в яких підтримував російську агресію проти України. Зокрема, такі повідомлення Скогхой надіслав 17 листопада з перервою в кілька годин:

"Думаю, що Путін на шляху до мети. Раніше він хотів денацифікувати Україну. Тепер він каже, що мета – десатанізувати Україну. У цьому він має рацію, але роботи багато"; "Люди з України – з пекла!"; "Сподіваюсь, що війна з Росією закінчиться тим, що Україна зникне з мапи!!!

Нагадаємо,  43-річний прессекретар президента Чехії Їржі Овчачек минулого місяця перестав холостякувати. Він одружився з українкою, яка втекла від війни до Чехії.

Читайте також